handen die elkaar helpen

Hoe Een Vrijwilliger Mijn Leven Verlichtte

Als moeder van vijf kinderen, met leeftijden tussen 8 maanden en 15 jaar oud, is mijn leven vaak een chaos van taken en zorgen. Het huishouden en de kinderen vragen voortdurend mijn aandacht. Mijn partner werkt elke dag. Soms voelt het alsof alles tegelijk op me afkomt, zelfs ’s nachts.

Gelukkig kwam er een lichtpuntje in mijn leven in de vorm van Samantha en Noortje van Samen Opgroeien Tilburg. Ze vonden een vrijwilliger die me wilde helpen. Vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik me begrepen en gehoord.

Elkaar helpen

Het is bijzonder dat Sandra, mijn nieuwe maatje, zich vrijwillig inzet om mij te helpen. Wie doet dat nog in deze tijd? Ik vind dat initiatieven als deze meer bekendheid verdienen. We hebben elkaar nodig, want als iedereen elkaar een beetje helpt wordt alles wel een stuk makkelijker en leefbaarder. Ik ben dankbaar voor de steun die ik heb ontvangen en hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om hulp te zoeken wanneer dat nodig is. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken voor ons allemaal.