Samen Opgroeien in Tilburg

Bij Samen Opgroeien in Tilburg hebben we steunouders en gezinsvrijwilligers. Op basis van jouw wensen en hulpvraag koppelen we een steunouder of gezinsvrijwilliger aan het gezin. Dit is géén hulpverlener, maar een vrijwilliger die één keer per week (of om de week) langskomt om te helpen.

En dat kan met van alles zijn, zolang het maar bij jullie past én het jullie helpt weer plezier in het leven met je kinderen te krijgen. Je kinderen krijgen wat extra aandacht en jij als ouder hebt even je handen vrij. Hierdoor worden de problemen thuis niet erger en kunnen jouw kinderen positief opgroeien in het eigen gezin.

Wij helpen je als dat nodig is. Samen Opgroeien in Tilburg is er voor jou en je kind. 

"Een luisterend oor of een arm om je schouder van iemand die met je meeleeft als je het zwaar hebt: dat kan wonderen doen. We horen van gezinnen vaak terug dat de steun van Samen Opgroeien Tilburg ze goed doet. Samen Opgroeien Tilburg voorkomt dat problemen erger worden, dat is de kracht van deze steun aan gezinnen met (jonge) kinderen."

Zijn de problemen thuis ingewikkeld en is er meer nodig? Misschien ontdekken jullie samen dat tijdelijk wat extra hulp nodig is. Dan kan de coördinator van Samen Opgroeien Tilburg samen met jou extra ondersteuning regelen van een professionele hulpverlener.

Kan jij ondersteuning gebruiken van Samen Opgroeien Tilburg? Of ken je iemand die dit kan gebruiken?

Opgroeien gaat niet vanzelf en opvoeden doe je samen