uitnodiging sot

Uitnodiging: Samen Opgroeien Tilburg Trakteert!

Opvoeden en opgroeien gaat een stuk makkelijker als je het samen doet. Met familie, buren, vrienden, met andere ouders. Maar hoe pak je dat aan? Samen Opgroeien Tilburg helpt met informele steun. Geen hulpverlening maar elkaar helpen. Zo krijgen kinderen wat extra aandacht en kunnen ouders even bijkomen. We doen het gewoon samen. En trakteren groot en klein op een feest.

Zaterdagmiddag 30 september zetten we alle ouders, kinderen en vrijwilligers in het zonnetje. Ouders die het lef hebben om hulp te vragen en hulp dichtbij te geven. En alle mensen die dat mee mogelijk maken. Iedereen is van harte welkom, binnen en buiten bij het PannenkoekenParadijs in de Reeshof

ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN

Hutten bouwen, Schminken, Springkussen, Breakdance met Navin, Replay Bus, Speurtocht met Grabbelton, Armbandjes Maken en nog veel meer!

INFORMATIE EN KRAAMPJES

Samen Opgroeien Tilburg, Huiskamer voor Pleegouders, De Speelgoedbank, Tante Pollewop, Bibliotheek en Boeken voor Kinderen. En Rotary Tilburg die ons ondersteunt.

WORKSHOPS

– Opvoeden en meer, Ideeënbox en kletshoekje, met Claire Recourt, Mamalistisch
– Je kind beter begrijpen, met Kimberley Roerdink, GevoelsRijk
– De overstap van basisschool naar middelbare school, met de PO-VO Ambassadeurs
– Gezonde voeding met de GGD Jeugdgezondheidszorg

PROGRAMMA SAMEN OPGROEIEN TILBURG TRAKTEERT IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD

Zijn jullie er bij? Super leuk! Geef het ons door! Vrij entree

Lekkere multiculturele hapjes en drankjes. Neem de kids mee, je buurvrouw of vriendin die wel een leuke middag kan gebruiken met haar kinderen. Of misschien wel steunouder wil worden!

Graag tot ziens op zaterdag 30 september tussen 12 en 16 uur bij:

PannenkoekenParadijs, Campenhoefdreef 13 Tilburg

Het PannenkoekenParadijs is goed te bereiken met de fiets of de auto. Mocht dit een probleem zijn? Neem dan contact op met Robert van Baast voor andere mogelijkheden om bij het PannenkoekenParadijs te komen.

* Inhoud en organisatie van workshops kan nog wijzigen; mogelijk komen er nog workshops bij