Terugblik Samen Opgroeien Tilburg Trakteert!

Afgelopen zaterdag was een dag om niet te vergeten! Het evenement Samen Opgroeien Tilburg Trakteert, gehouden bij het PannenkoekenParadijs in de Reeshof, was in alle opzichten een groot succes. Dit jaarlijkse feest, dat voor de tweede keer plaatsvond, bracht een overweldigende hoeveelheid enthousiaste professionals en vrijwilligers samen, die zich allemaal inzetten om de kinderen en gezinnen in Tilburg te ondersteunen.

Wij willen onze speciale dankbetuigingen uitspreken aan een lijst met geweldige mensen die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag is lang en divers:

Hanneke en Marcelle vertegenwoordigden de gemeente, Geert van de bibliotheek en Navine van Breakdance brachten hun unieke bijdragen, en we kijken al uit naar hun deelname volgend jaar. Ook Mirja en Loes van de Huiskamer, Joost met het busje voor Pollewop, Maaike van Buurtgezinnen, Yvonne van Pollewop, Erwin en An van het PannenkoekenParadijs, Nicole van Traverse, Maartje en Radna van de JIM, Kimberley van Gevoelsrijk, Suzan van het Schminken, en Roos en Elize van de armbandjes maakten deze dag extra speciaal.

Harold en Linda van de R-Newt Bus, Stef van het Hutten Bouwen en de Rotary, die hielpen met het halen en brengen van ouders, speelden cruciale rollen. Niet te vergeten Joyce en Kim en de moeders van PO-VO die een workshop organiseerden over de overstap van basisschool naar middelbare school.

Al met al was het een dag vol activiteiten en blijdschap. Kinderen genoten van een speurtocht, boogschieten, hutten bouwen, schminken, poffertjes eten en nog veel meer. De moeders hadden hun eigen bezigheden, variërend van winkelen bij Tante Pollewop tot het delen van opvoedingservaringen met Kimberley Roerdink.

De PO-VO ambassadeurs uit Tilburg Noord, onder leiding van Joyce Broos-Wolfs, verzorgden een waardevolle workshop over de overgang naar de middelbare school.

Community Samen Opgroeien Tilburg

Deze dag heeft bijgedragen aan het versterken van de ‘Community Samen Opgroeien Tilburg’. Met meer dan 80 kinderen en talloze betrokkenen was het een dag vol positieve energie en samenhorigheid. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag en laten we uitkijken naar een nog grotere en betere Samen Opgroeien Tilburg Trakteert volgend jaar!